fbpx

Razvoj in trajnostno ravnanje z okoljem

Smo storitveno podjetje iz Savinjske regije in delujemo na področju vseh vrst geodetskih storitev in nepremičnin. Vsakodnevno se trudimo skrbeti za najboljšo izvedbo storitev in podporo strankam, ki jih imamo po vseh Sloveniji. Prav tako se trudimo, da smo skrbni do okolja in ekološko naravnani.

 

Teren izvedbe našega dela načrtujemo skrbno in preudarno. Torej če se le da, združujemo naš teren, da na sorodnih lokacijah dela več sodelavcev in se ne vozimo vsak s svojim vozilom, s tem zmanjšamo emisije CO2. Vsi naši zaposleni so iz sosednih krajev občine, torej nimamo zaposlenih, ki bi se vozili dolgo na delo in s tem onesnaževali okolje z avtomobili. Naši GPS aparati so tehnološko napredni, tako da so baterije izdelane za polnjenje in ne za enkratno uporabo. Če nam delovni proces omogoča, sestanke organiziramo spletno, da ne onesnažujemo okolja s prevozi in sestanke opravimo korespondenčno preko aplikacij Zoom, Viber, itd.

 

Glede na to, da nimamo celodnevni proces dela imamo po 16h ugasnemo vse računalnike in s tem skrbimo za zmanjšano porabo energije. V kolikor nas ni v pisarni imamo ugasnjene vse luči. Skrbno ločujemo odpadke v poslovnih prostorih. Stavba Mercator centra, v kateri se nahajajo naši prostori, je energetsko učinkovita, saj je novejša gradnja. V pisarni varčujemo s tiskom, in če je potrebno imamo nastavljeno hitro tiskanje in obojestransko. Dokumentacije ne tiskamo po nepotrebnem in smo trenutno v dogovorih s podjetjem, ki bo posebej za nas izdelali program za učinkovitejše storitve in s tem zmanjšanje papirnega poslovanja.

Želite prodati svojo nepremičnino?

Naši nepremičninski posredniki vam bodo z veseljem pomagali

Geopro doo

Geopro doo

I will be back soon

Geopro doo
Pozdravljeni 👋
Kako vam lahko pomagamo?
Messenger